Social Media beheer

Sit back and relax. En Brand Content doet de rest!

Altijd content online op je social kanalen!

Stel, je bent ondernemer en je merkt dat je achterloopt op het gebied van social media. Je neemt je voor om regelmatig te posten, maar je merkt al snel dat dit niet haalbaar is. Je prioriteiten liggen namelijk elders. Dan komt Brand Content om de hoek kijken! 

Door het beheer van je social media bedrijfskanalen uit handen te geven, weet je zeker dat je online zichtbaar bent. In overleg bepalen we hoeveel berichten je wekelijks wil gaan posten. Brand Content maakt een contentstrategie en een contentkalender en op basis daarvan worden de berichten ingepland. Jij hebt altijd zicht in hetgeen er online gaat komen. Meer weten of wil je een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact op.
 

Instagram en Facebook

BC website 1 - instagram.png

Onmisbaar in deze tijd. Instagram en Facebook zijn echte musthave social media kanalen voor elk bedrijf. Maar hoe werkt dit en wat wordt er anno 2021 allemaal geliked en gedeeld? De wereld van Instagram en Facebook kan een groot doolhof zijn, als je hier niet in thuis bent. Maar je laat als ondernemer een groot aantal kansen liggen, als je er ook geen gebruik van maakt!

Zowel Facebook als Instagram zijn gratis platforms, waar veel potentiele klanten te vinden zijn. Facebook telt in 2020 maar liefst 14 miljoen (!!) gebruikers in Nederland. Instagram is sinds 2012 onderdeel van Facebook en telt in 2020 bijna 5 miljoen gebruikers in Nederland. Wacht niet te lang en maak een Instagram en/of Facebook pagina aan voor jouw bedrijf! Brand Content helpt je er graag bij!

Twee pennen en een notitieboekje
BC website 1 - linkedin.png

LinkedIn

LinkedIn is het zakelijke social media platform

van dit moment. Als ondernemer en als bedrijf kun je haast niet zonder LinkedIn. Dit kanaal helpt jouw persoonlijke profiel om je zakelijk netwerk bij te houden en uit te breiden.

 

Door regelmatig te posten, blijf je zichtbaar binnen jouw netwerk. Het algoritme zorgt ervoor dat jouw volgers en connecties de updates die jij deelt, zien op hun tijdlijn. Dit geldt ook voor de updates die worden gedeeld vanuit LinkedIn bedrijfspagina's. 

Door het beheer van je LinkedIn bedrijfspagina uit handen te geven, weet je zeker dat er regelmatig actuele, informatieve en commerciële berichten online komen. Neem contact op voor meer informatie.

Website content

Op social media kanalen als Facebook en LinkedIn is het belangrijk dat een bericht wordt gedeeld met een URL. Dit houdt in dat de afbeelding die je ziet, klikbaar is en direct linkt met de pagina op jouw website. Actuele content is op de website van je bedrijf dus net zo belangrijk als actuele content op je social media kanalen. 

Brand Content beheert jouw website, door regelmatig blogs, referentiecases of nieuwsberichten te plaatsen. Meer weten? 

Neem contact op
BC website 1 - website.png

Instagram @brandcontentnl