Over mij

Wie ben ik en wat is mijn werkwijze? 

 

Dit ben ik!

Marjolijn 3.png

Mijn naam is Marjolijn, 29 jaar en woonachtig in Apeldoorn. Sinds 3 april 2018 ben ik de trotse eigenaresse van Brand Content. Met Brand Content neem ik het beheer van jouw social media (en website) uit handen en richt ik bedrijfskanalen in met grappige, commerciële, informatieve en actuele content.

 

Eerst stel ik een contentstrategie op en op basis daarvan maak ik een contentkalender voor jouw bedrijf. Door middel van deze contentkalender zorgen we ervoor dat er wekelijks diverse posts op jouw social media kana(a)l(en) of website online komen.

Daarnaast ben ik het verlengstuk van jouw (online) marketingafdeling en ik denk ik graag mee over marketing acties en/of campagnes.

Inmiddels werk ik zo’n 7 jaar in de marketing en mijn passie voor dit vak is groot! Ik kan er mijn creativiteit volledig in kwijt en daarmee probeer ik altijd de juiste snaar bij (potentiële) klanten te raken. Mijn interesse voor social media is begonnen bij het lokale platform Apeldoorner.com, later volgde het Nederlandse Hyves en in 2009 maakte ik mijn Facebook account aan. Dat laatste medium gebruik ik nog steeds dagelijks en is naast Instagram en Linkedin mijn favoriete social media kanaal.

 

Naast dat social media mijn persoonlijke interesse heeft, is het sinds ik in de marketingwereld werkzaam ben ook een groot onderdeel van mijn vak geworden. Ik heb de afgelopen jaren geleerd hoeveel invloed social media gekregen heeft op marketinggebied en hoe je daar heel slim (en leuk!) gebruik van kunt maken. 

Ben je benieuwd wat ik voor jouw social media bedrijfskanalen kan betekenen? Of ben je op zoek naar een freelance marketeer voor een aantal uren in de week? Ik kom graag met je in contact! 

Instagram @brandcontentnl

 
Neem contact op
Laat je gegevens achter en Brand Content neemt zo snel mogelijk contact met je op

Bedankt voor je bericht! Er zal z.s.m. contact met je opgenomen worden.