Content met content

Visuele content of geschreven content. Waar ben je naar op zoek?

Op maat gemaakte content

brand content content

Content kun je maken in verschillende vormen en maten. Brand Content is er voor op maat gemaakte visuele en geschreven content voor jouw bedrijf; afbeeldingen voor social media, blogs, referentiecases en nieuwsberichten.

In overleg met de opdrachtgever wordt bepaald wat voor een soort content er gemaakt moet worden en met welk doel. In overleg is alles mogelijk!

Visueel 

Visuele content gaat vaak samen met een eigen huisstijl. Een logo verwerkt in de afbeelding, of een eigen filter wat wordt gebruikt bij elke foto. Door steeds dezelfde stijl in je afbeeldingen te gebruiken, creëer je een unieke Instagram feed die jouw merk en huisstijl vertegenwoordigd. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

brand content template 2

Voorbeeld 1

brand content template 2

Voorbeeld 2

brand content template 3

Voorbeeld 3

Geschreven content

Als ondernemer ben je vaak druk met de dagelijkse dingen, waardoor er vaak geen tijd is om content te delen op je website of social media. Terwijl er juist zo veel gebeurd binnen je vakgebied! Je wil er maar al te graag over posten, maar door gebrek aan tijd komt het er maar niet van. 

Brand Content biedt de helpende hand en schrijft voor jou de content die je wilt. Elke week een blog online? Dat kan! Elke maand een nieuwe referentiecase over een project? Gaan we doen! In overleg is alles mogelijk. Waar gaan we beginnen?

Telefoonstatief

Instagram @brandcontentnl